Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P42a53v74e66l 62N53o16v91á84k

14. 8. 2014 14:18

O těhle věcech se musí psát a mluvit, aby se o nich vědělo, aby se řešily. A aby oběti věděly že nejsou samy a z příběhů s dobrým koncem mohly nabrat sílu.

A karma, samozřejmě.

5 0
možnosti
Foto

Z kodexu bloggera: "Není možné přetisknout například prohlášení či jiné sdělení někoho jiného (osoby, hnutí, politické strany apod.) jako hlavní či dokonce jediný obsah článku"..

0 3
možnosti
PP

P70e30t41r 10P33o28u74r

14. 8. 2014 13:25

Neformalizujte Rv  .... důležitý je obsah ........ blogger jednak neskrývá, že to není jeho text ... a když si to přečte i jen jedna jediná jiná obět a pomůže jí to, tak to stojí za to .... i to "překročení" kodexu bloggera ...  .. kodex morálky a lidské důstojnosti stojí rozhodně výše než tento kodex R^

7 0
možnosti
OK

Rakovina je proti tomu banální choroba. Jak lze člověka naprosto dokonale zničit, byť je na první pohled zdráv a nic mu nechybí. 

Je-li toto skutečně autentický příběh (a podobné příběhy se skutečně stávají, sám jsem poznal několik žen, které zneužívání prožily), pak bych přál dotyčné ženě opravdový zázrak - totiž aby se z toho všeho zla skutečně vymanila. Je to téměř vyloučené, ale zázraky se snad tu a tam přece jen mohou stát.

Prokletím takového zneužívání je mj. známý fenomén, kdy se rodina od dotyčného "stěžovatele" odvrátí, jako kdyby si vymýšlel a chtěl druhé poškodit a rodinu rozvrátit. A oběť se stává podruhé obětí a černou ovcí rodiny. Na rozdíl od pachatele.

9 0
možnosti
TH

Napsal jste to velmi dobre. Obzvlaste jako muz. Casto se rika, ze devcatka umi fantasticky svadet. A jak se jim to libi..

3 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1666x
pozorovatel sama sebe v kontextu společnosti a pozorovatel společnosti v kontextu sebe samého

Seznam rubrik