Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všem pánům bych rád poděkoval za rady nad zlato a velmi korektní diskuzi. Děkuji mnohokrát!!!

V. Král

0 0
možnosti
Foto

...pane Bauere, díky moc za radu! Tuhle si píšu za uši!

V. Král

0 0
možnosti
Foto

I87v47o 27C43i17l26i90c52h

8. 5. 2014 21:24

Stejně bych to osobně raději prohnal přes právníka. On ten psychologický efekt u dopisu podepsaném JUDr. XYZ dělá víc než jsme si ochotni připustit a platí to dokonce i na státní úřady.

0 0
možnosti
DM

Podejte na nej trestni oznameni pro podvod.

1 0
možnosti
Foto

...taky mě to napadlo. Díky moc.

0 0
možnosti
MV

Hlavne se nespokojit s vracenim penez, protoze priste to zkusi znova a budou se spolehat na to, ze se obet neozve. At uz podniknete jakekoliv kroky tak byste je mel dotahnout do konce, pokud mate material na soudni spor, nebojte se do nej jit. S nasi justici je to sice beh na dlouhou trat, ale jestli budou vsichni davat ruce pryc od problemu, nevyresi se nikdy nic. Jinak Vam samozrejme drzim palce.

1 0
možnosti
JH

Pokud nezveřejníte název a adresu autoservisu, je Vaše povídání k ničemu ! Samozřejmě, zveřejnit název a adresu autoservisu můžete pouze za předpokladu, že svá tvrzení můžete doložit důkazy, aby Vás nemohli žalovat pro pomluvu.

1 0
možnosti
Foto

Pane Holečku, v této fázi rád poskytnu jméno dotyčného výtečníka jen soukromě, nikoli zde. Možná mé důvody pochopíte, až budete řešit totéž. Děkuji za pochopení.

0 0
možnosti
JB

J22a87n 67B91a25u69e29r

7. 5. 2014 21:08

Pane Krali je to jednoduche. Mate-li fakturu za nakup dilu a fakturu se seznamem vykonanych ukonu podejte trestni oznameni nejlepe primo na hospodarskou kriminalku. Resili jsme neco podobneho letos v lednu a slo to velmi rychle. Chlapec dostal moznost mimosoudniho vyrovnani coz udelal promtne. Jen se pripravte na to ze Vas nebude mit pak rad. Ono totiz za takovyto podvod hrozi 3 roky.

1 0
možnosti
Foto

Máte recht, pane Bauere. Děkuji za radu!

VK

0 0
možnosti
Foto

I22v85o 26C16i86l68i66c80h

7. 5. 2014 20:03

Určitě bych to předal svému právníkovi. A pokud máte vše opravdu dobře podložené, tak jste měl v článku zveřejnit jméno toho servisu. Mě se o auta stará kamarád, který má malý servis jako vedlejšák anebo zaměstnanci dalšího kamaráda, který vlastní místní významný autosalon s autoservisem, takže tyhle problémy naštěstí nemám.

PS: A proboha proč zrovna ojetou Oktávku? 8-o

0 0
možnosti
Foto

Pane Cilichu, děkuju za Vaše chápavá slova. Ptáte-li se na důvod volby ojeté Octavie, odpovím takto: Svého právníka nemám. Věřím, že mi rozumíte.

0 0
možnosti
Foto

Pane Králi, napište vedoucímu toho autoservisu, že pokud Vám vzniklou škodu neuhradí do určitého data, že na ně podáte žalobu u soudu a že jejich chování zveřejníte v médiích. Jsem přesvědčen, že Vám škodu uhradí obratem. Pokud neuhradí, zažalujte je. Těchto podvodů skutečně v poslední době přibývá - a bohužel i v autorizovaných autoservisech. Škoda, že jste tady neuvedl o který autoservis se jednalo. Určitě by si pak každý rozmyslel tam se svým autem jet, takže by tam mohli zlodějíčci okrádat jen sami sebe navzájem.:-)

3 0
možnosti
Foto

Pane Němci, já vedoucímu psal. On si žel vybral k mým "steskům" zůstat němý. Samotnému mi to hlava nebere. On asi nemá všech pět pohromadě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1666x
pozorovatel sama sebe v kontextu společnosti a pozorovatel společnosti v kontextu sebe samého

Seznam rubrik