Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mě by teda zajímalo, jestli už jste to auto prodal. 6500,- za Felicii bez STK a s děravou podlahou je fakt docela pálka.

0 0
možnosti
Foto

A kde je ten studující Rom?

0 0
možnosti

XJá sy mislím že vi jste velykej rasysta gdyž necete prodat auto nam romum aňy necete slevyt a ječtě se posmyvate;-);-);-)

2 0
možnosti

Jak typické pro toto etnikum- auto by měl za poloviční cenu, druhou půlku by jste marně vymáhal. Mám s Romy své zkušenosti, po přečtení tohoto článku klesli zase o stupeň níž...

4 0
možnosti

X... klesnou o stupeň níž .. To ještě v případě tohoto zcela neužitečného etnika ještě lze??? Jediné řešení jak s nimi vůbec nepřijít pokud možno do styku je, se s nimi absolutně nebavit, NIC jim neposkytovat a žádným způsobem jim nepomáhat. Práci jim nabízet nemá nejmenší smysl - vlastní zkušenost- protože oni v žádném případě pracovat nechtějí a nebudou. Tento jejich zásadový postoj ještě romští přisluhovači nepochopili a furt melou o integraci, začlěňování atd. Stačí si pouze přečíst romské názory buď na ROMEA či na fcb a musí být každému jasno ..... No a poskytnout jim střechu nad hlavou, třeba formou pronájmu bytu či jiné nemovitosti ? Za mě: NIKDY!!!!!!

0 0
možnosti

Podobne zkusenosti mam tady v Kanade s prodejem cehokoliv Pakistancum nebo Indum ... Strasna anglictina, blbe smlouvani, navstevy v tlupach ... je videt odkud cikani pochazeji.

3 0
možnosti

Mám zkušenosti, že ,,hodně jetá auta"( Š 1203, Felicia 1,6) se dají prodat jedině cikánům. Koupí i to, co by nikdo jinak nekoupil. Průběh je jinak stejný. Přijedou minimálně čtyři a mluví podobně. V tom jejich kolektivním nebo ,,kmenovém" jednání tkví asi ta jejich výhoda oproti nám, individualistum.

2 0
možnosti

To je standardni situace...Mam s tim prakticky stejnou zkušenost. Spousta chyb v cestine, které by neudelal ani cizinec, spousta pozadavku na prodejce a když udelate ruzne ústupky a snažíte se vyhovet, tak prijde nejaka zasadni informace jako v tomto pripade koupe na splátky...Stejne zkusenosti ma i muj kamarad, který mi tu korespondenci dava cist pro pobaveni, ale sluší se zminit, ze jeho poslední zkušenost byla vylozene pozitivni, takze i takove pripady jsou...;-)

0 0
možnosti
Foto

I93v65o 80C42i11l22i64c71h

16. 4. 2014 21:33

Pobavilo ;-DR^ Také jsem kdysi cikánům (a to působili celkem slušně) prodával auto (a ne, obchod se také nakonec neuskutečnil a tehdy mne to definitivně ujistilo, že ošidit gádža je jejich tradiční kulturní dědictví, asi něco jako naše Národní divadlo), ale to tehdy ještě neměli mail a já neměl diktafon, takže to zdokumentované nemám ;-)

Ale jak víte, že tam nedorazil, když jste tam také nebyl? 8-o

4 0
možnosti
Foto

I79v35o 94C34i48l98i14c87h

16. 4. 2014 21:38

PS: Kdyby tam dorazil, tak zcela jistě dorazí i s půlkou blízkého i vzdáleného příbuzenstva - oni neumí nic řešit sami za sebe bez své komunity. Prostě kmenové společenství. I to jsem zažil a ne jen v tomto případě.

1 0
možnosti

Co prosím studoval při tomto češtinovi?

0 0
možnosti
Foto

...nejspíše automobilový průmysl.

3 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1666x
pozorovatel sama sebe v kontextu společnosti a pozorovatel společnosti v kontextu sebe samého

Seznam rubrik