Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Hrubý, děkuji za Vaše ctěné názory. Mluvíte-li o složitosti čepovat přesně na risku, kladu si otázku, proč se v 99% podaří načepovat právě pod ni a nikoli nad ni. To je mi záhadou. A že by hospoda na pivu kvůli "nadmírákům" začala prodělávat? Tak to je zcela směšné... Při stávajících maržích je to úvaha mimo realitu.

0 0
možnosti

Co myslíte - musí ten výčepák vyúčtovat majiteli hl piva jako 200 piv?  Umíte si spočítat, kolik by prodělal, kdyby v každém půllitru bylo o "vašich" pár milimetrů víc? No - přesně tolik, kolik mu závidíte, když je o pár milimetrů míň.

   Víte, že za dob blahého socializmu jsem se snažil kontrolorům (kteří mě, hosta svým zdržování obtěžovali) vysvětlit, že české (tedy napěněné) pivo se jen těžko natočí "nachlup". A protože výčepák nemůže prodělat (mohl by být souzen za rozkrádání socialistického vlastnictví), hilt milimetřík chybí.

   Ostatně:  Mně, který vypil maximálně dvě piva, ten jeden hlt (za oba milimetry) určitě nechyběl. Vy poznáte půl hltu v půllitru? Těžko.

   Takže - pokud nevypijete na posezení deset, dvanáct - jde jen o tu závist.

   Jděte dělat výčepáka.  Nebo jezděte na pivo do Anglie.

0 0
možnosti

I to pochopitelně přispívá k tomu, že lidi raději zůstávají doma, než aby šli do paluše pozorovat, o kolik je pinkl natáhne. To ovšem pikolíkům i majitelům nebrání v tom, aby si unisono nestěžovali n a to, že je odliv zákazníků

3 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1666x
pozorovatel sama sebe v kontextu společnosti a pozorovatel společnosti v kontextu sebe samého

Seznam rubrik