Děkujeme za pochopení.
V41á25c26l27a61v 89K43r77á23l
Pane Hrubý, děkuji za Vaše ctěné názory. Mluvíte-li o složitosti čepovat přesně na risku, kladu si otázku, proč se v 99% podaří načepovat právě pod ni a nikoli nad ni. To je mi záhadou. A že by hospoda na pivu kvůli "nadmírákům" začala prodělávat? Tak to je zcela směšné... Při stávajících maržích je to úvaha mimo realitu.
V53l79a71d70i29m31í35r 58H47r40u90b44ý
Co myslíte - musí ten výčepák vyúčtovat majiteli hl piva jako 200 piv? Umíte si spočítat, kolik by prodělal, kdyby v každém půllitru bylo o "vašich" pár milimetrů víc? No - přesně tolik, kolik mu závidíte, když je o pár milimetrů míň.
Víte, že za dob blahého socializmu jsem se snažil kontrolorům (kteří mě, hosta svým zdržování obtěžovali) vysvětlit, že české (tedy napěněné) pivo se jen těžko natočí "nachlup". A protože výčepák nemůže prodělat (mohl by být souzen za rozkrádání socialistického vlastnictví), hilt milimetřík chybí.
Ostatně: Mně, který vypil maximálně dvě piva, ten jeden hlt (za oba milimetry) určitě nechyběl. Vy poznáte půl hltu v půllitru? Těžko.
Takže - pokud nevypijete na posezení deset, dvanáct - jde jen o tu závist.
Jděte dělat výčepáka. Nebo jezděte na pivo do Anglie.
J13a31n 52Š86e38s20t45á19k
I to pochopitelně přispívá k tomu, že lidi raději zůstávají doma, než aby šli do paluše pozorovat, o kolik je pinkl natáhne. To ovšem pikolíkům i majitelům nebrání v tom, aby si unisono nestěžovali n a to, že je odliv zákazníků
- Počet článků 113
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1666x